O podjetju


Smo ekipa navdušencev in strokovnjakov, ki so občudovali športne in klasične avtomobile že od srednješolskih let. Zdaj, v naših petdesetih, je prišel čas, da razvijamo našo strast.

Z znanjem strojništva, tehničnim znanjem in močnimi poslovnimi povezavami smo začeli kupovati in obnavljati kakovostne avtohtone klasične avtomobile s športnim poreklom, verodostojnimi dokumenti in znano zgodovino vozil. Nudimo popolna popravila karoserije, obnovo motorja, menjalnika, zavor in podvozja ter visokokakovostno barvanje karoserije in popolno obnovo notranjosti.

Vsi avtomobili se obnavljajo z originalnimi deli in se vrnejo v prvotno stanje, na željo strank pa vozila tudi predelamo, dodelamo ali opravimo tuning tako na mehanskih kot tudi karoserijskih sklopih.

V vseh letih je to postal način življenja, ker strast ob odhodu z delovnega mesta ne ugasne. Sveže znanje dopolnjujemo s širjenjem mreže dobaviteljev naprednih poslovnih partnerjev iz tujine, predvsem iz Švice, Nemčije , Avstrije in Nizozemske. Stranke se vračajo, zbiratelji ter ljubitelji iz tujine so v nas prepoznali verodostojnega poslovnega partnerja.

Ekipa se je od uradne ustanovitve podjetja razširila in naša kapaciteta se je povečala. Skupaj s kooperanti smo poleg komercialnega dela in delnih sanacij vozil sposobni narediti 6 do 8 popolnih obnov vozil letno. V letu 2019 smo nabavili ''colsko'' orodje, tako da smo uspešno zaključili tudi obnovo Aston Martina DB4, nekaj Jaguarjev (MK2, E-TYPE, XK140) in Minija 1275 GT.VRHUNSKA KAKOVOST ZA PRIMERNO CENO V RAZUMNEM ČASU

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med brskanjem. Preberi več V redu