Pravno obvestilo


AVTORSKE PRAVICE
Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.ekoen.si so last Ekoen avto d.o.o. Uporabljajo se lahko le v nekomercialne namene, ob tem pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

PRIDRŽKI
Ekoen avto d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljal točnost in sprotnost podatkov z vso skrbnostjo. Kljub temu pa za morebitno netočnost informacij in tudi za škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Tudi druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Ekoen avto d.o.o. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani. Pridružuje si pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

VAROVANJE ZASEBNOSTI
Ekoen avto d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema (kontaktni obrazec), skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabil v druge namene.VRHUNSKA KAKOVOST ZA PRIMERNO CENO V RAZUMNEM ČASU

Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med brskanjem. Preberi več V redu